Ett år att minnas

Det lackar mot jul! Klapparna är inköpta, pepparkakorna bakade, marsipanbollar rullade  och ischokladen fixad.

Det har varit ett år att minnas. Att återvända till sporten som jag gjort efter 20 år att få arbeta med landslaget och orienteringssporten ett år som detta är förstås ett privilegium.

Den häftiga veckan i augusti, VM i strålande solsken, med fullt ös från morgon till kväll. Men också alla härliga möten med er där ute i orienteringssverige. Ungdomarna på våra orienteringsgymnasier, unga ledare, föreningsledare och tävlande. Det har också varit fantastiskt kul att spinga igen, tyvärr har en ”gummvad” stoppat min framfart i skogen, men till nästa år ska det bli bättre och ännu mera orientering.

Framför oss har vi ett spännande år, EM på hemmaplan, VM i Schweiz, O-Ringen i Halland och NORT med knock out sprint i Göteborg. Vi på SOFT kommer att arbeta för att orienteringen ska synas ännu mera och vi kommer att ta några steg till med utvecklingen mot att göra orienteringssporten till den TV idrott den kan vara.

Men nu ska jag fira jul, ha lite ledigt och ladda batterierna för det som komma skall. Ser fram emot att möte er i skogen till våren.

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s