Att profilera sig!

Det händer saker inom orienteringen. Årets fantastiska framgångar har lett till diskussioner kring sponsring mm. Vårt landslag hade på sin höstsamling ett föredrag i ämnet. Några av våra aktiva tar extern hjälp i arbetet med att ta tillvara de möjligheter som finns och därigenom öka sina intäkter. Heltidssatsningar verkar bli allt vanligare. Helena Jansson kommer att återupprepa förra årets satsning att flytta ner till Schweiz och träna och tävla på heltid en del av året. Ett annat exempel är vår lovade junior
Tove Alexandersson. Hon satsar ju både på orientering och skidorientering, och är numera heltidsproffs. Hon har i dagarna öppnat en ny läcker hemsida http://tovealexandersson.se/.

Jag tycker att det är toppen att våra aktiva profilerar sig och utvecklar samarbeten med partners utanför sporten. Det ger dem förhoppningsvis möjligheter att förverkliga sina satsningar ännu bättre, det kommer säkert också att synliggöra våra aktiva och orienteringen ännu mera.

Vi på förbundet ska göra allt det vi kan för att synliggöra orienteringssporten och landslaget. Vi har ett spännande år framför oss. EM på hemmaplan i vår, VM i sommar, ett O-Ringen i Halland som lockar många och spännande Världscupstävlingar i september.

Vi rör på oss!
Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s