Håll liv i debatten!

En härlig vecka och nu gäller det att hålla liv i diskussionen. Först nyheten om nomineringarna till Idrottsgalan, sen lyfte Svenska upp debatten kring VM programmet, de aktivas kritik mot IOFs förslag och flera andra hängde på och så kom informationen om kommande Tiomila arrangörer ut.

VM programmet engagerar och berör, jag tycker det är bra att våra aktiva tar plats för sina åsikter, frågan lär nog diskuteras vidare fram till beslutet som ska komma i juli 2012 vid VM i Schweiz.

Igår em chattade Helena på SOFTs facebook. Det var en hel del aktivitet och för er som inte var med och är nyfikna gå in och kolla vetja, sprid det gärna vidare till era vänner.

Vi planerar nu att bli mera aktiva på vår facebook, hålla liv i diskussionerna och debatten kring nomineringarna fram till Idrottsgalan. Prata Jerringpris och förstå ta pulsen på vårt landslag och våra ledare.
Har du idéer, synpunkter eller frågor till oss tar vi tacksam emot dem.

Nu tar jag en vecka ledigt, tillbaka den 21e, till dess ska ni ha det toppenbra i höstmörkret. Förresten var är vintern, jag vill ha lite snö i Falun när jag kommer tillbaka, kan man få beställa det tro?

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s