O-Ringen en mötesplats

Strax dags för start i sista etappen på O-Ringen. Sitter i presstältet och här är det just nu full aktivitet, klockan är kvart över sju. det snickras, kokas kaffe, hängs upp banderoller, kopplas upp datorer och mycket mycket mera. Summerar några dagars intryck från orienteringens flaggskepp. Det har verkligen varit full fart från morgon till kväll. Arbete, skuggning av dotter Åse, löpning i 2-dagars och många härliga möten. Gamla och nya bekantskaper. Diskussioner om orienteringen och framtiden. Pressträff med VM laget, som också skriver autografer på nytryckta idolkort till alla små och stora beundrare.
O-Ringen är verkligen en mötesplats som inrymmer det mesta en orienterare kan önska sig. Nu är det sista dagen, klasserna ska avgöras, det är nervöst och spännande för många och om några timmar vet vi hur det gått!

Vad vore orientering och inte minst O-Ringen utan alla funktionärer och alla ledare! Som Mats i min klubb OK Kåre sade igår, en del verkar kunna jobba hur mycket som helst, dom sliter dygnet runt under ett arrangemang som O-Ringen, det är verkligen fantastisk och något vi ska vara stolta över och rädda om.

Annichen 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s