Vi ses i Hälsingland

Idag öppnar O-Ringenstaden. En av årets absoluta höjdpunkter för många orienterare är i full gång. En mötesplats och jag tänker att den fyller många funktioner.
Det sociala, finns det någon annan gång under året som klubben samlas, diskuterar, umgås, analyserar kartor, banor och utmaningar och firar tillsammans som under denna sommarvecka?
Tävlingsmomentet, här möts, tampas och slits det hårt, stora som små, unga som gamla alla har sitt eget mål och kanske sina egna konkurrenter man gärna vill slå.
Utvecklingen, O-Ringen har sin egen Academy, här bidrar svenska orientering till utveckling, och till att sprida sporten vidare. Möten mellan individer, mellan förbund, klubbar och aktiva. På programmet finns seminarier och i SOFT tältet finns det möjlighet att bidra till orienteringens utveckling genom att framföra sina åsikter kring den framtida verksamheten.
Synlighet, det finns ingen gång under hela året som orienteringen syns så mycket som under en O-Ringenveckan. Idag är det knappt 100 journalister ackrediterade, dessutom arbetar många i media hemifrån, dem ska vi också serva!

Veckan är full av upplevelser och aktiviteter.  O-Ringen är en viktig för oss orienterare, det ska bli kul att vara på plats igen. Själv ska jag stötta dottern Åse som kommer att springa några av dagarna och dessutom delta i 2 dagars själv!

Vi ses i Hälsingland

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s