Ett avslut i spöregn!

Spöregn, och då menar jag verkligen SPÖREGN, det var vad VM-lägret i Frankrike avslutades med. Men som VM löpare måste du behärska alla tänkbara utmaningar, så det var bara att dra på sig kläderna och jogga till start.

Stafetträning, alla startar samtidigt och man springer en bana som består av tre banor, gafflingar och varvningar. Den, som Peter Öberg uttryckte det, vresiga terrängen erbjöd även idag utmaningar. Men svenskgänget kör på och staplar erfarenheterna på varandra. Efter en vecka med många plockade kontroller, många intryck och upplevelser drar nu det gänget hem.

Själv sitter jag på tåget mot Falun tillsammans med Emma och Tove. Just det Tove, hon har verkligen varit en uppstickare på lägret, idag sprang hon skjortan av resten av gänget så det stänkte om det. Även om hon inte får springa VM i höst kommer hon att springa många VM framöver, det är i varje fall jag helt övertygad om.

Nu är det en vecka av lugn för de flesta i laget, sedan drar de till O-Ringen och där kommer du bland annat att kunna träffa dem torsdag em/kväll i anslutning till prisutdelning och mässa.

Själv ska jag hem och träna reaktionsförmåga, mjölksyratålighet och styrka!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ett avslut i spöregn!

  1. Sven Alexandersson says:

    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s