Morddrama på slottet

Planering, måltider, bilresor, träningar mera bilresor och lite vila. Ett träningsläger för VM-laget. Gårdagen kryddades lägret av rollspel med morddrama på slottet.  Slottsherre Harald (Peter Öberg) bjöd till fest för släkt och vänner. Knappt har festen börjat så blir han själv mördad, vem kan vara den skyldige, är det kanske servitrisen, eller döttrarna som han inte uppskattar för att han hellre ville han en son, eller kanske exfrun som till allas överraskning blivit inbjuden till festen. Dramat går vidare och Butler Artur (Jerker Lysell) faller också offer för mördaren, vad visste han som gjorde att han måste röjas ur vägen? Några ledtrådar längre fram får morden en upplösning. Många skratt och ett härligt avbrott i lägervardagen.

Gårdagskvällen innehöll av en djupdykning i skogsdistanserna, alltså medel- och långdistans och stafett, på VM. Utifrån den kunskap och erfarenhet vi nu har, vad kan vi förvänta oss, laget delger varandra och reflekterar.

Givetvis var det en utmaning på programmet, 90% vinkel i benen och ryggen mot väggen. Jag och alla andra ledare deltog. Vi klarade oss hyfsat, men som segrare stod Niklas (jobbar med träningarna på lägret, tillika Helenas sambo) han verkade helt oberörd!!!! när vi andra gett upp på grund av mjölksyra upp i öronen och vibrerande lår.

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s