Orienteringen har utvecklats!

Det är varmt och ett fantastiskt väder i Aix les Bains. Nyss drog gänget iväg till tre olika träningar, några som ska springa sprint for med Anneli och kommer tillbaka efter två pass i eftermiddag. Peter och Johan drog med Håkan för att träna medel och ett stort gäng skulle iväg på långdistansträning. Nu märker man att det hänt en hel del sedan min aktiva tid. Då åkte alla till en träning, nu är det en mångfald av aktiviteter, orienteringen har utvecklats!

Gårdagskvällen ägnade vi åt mediafrågor. Under veckan tränar vi på intervjusituationer, vi filmar och analyserar. Det är också en utveckling, att vara elitidrottare idag innebär att du måste hantera en bredd av frågor, inte bara de som har med det tekniska, fysiska och mentala med din idrott att göra. Det kan också vara relationer till samarbetspartners, sponsorer, arbetsgivare och media.

På läger kan allt hända, gårdagen avslutades med en överraskning. VM-laget lovade att sparra mig till Mästarnas Mästare, det kan ju som bekant behövas. Vi började med en “nattduell”, bäst av tre, utmanare var Johan och gissa vad – jag fick storstryk – 2-0. Så Peter menade nog att det vore bra med lite hårdträning, en duell varje kväll fram till tävlingarna. På dagens program står enligt Håkan backtävling med Olle, (vet ni hur långa ben Olle har och hur korta mina är) jag vet inte om det är ett hot eller ett löfte men det kommer dagen att utvisa.

Annichen

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Orienteringen har utvecklats!

  1. Lina Strand says:

    Be någon fotografera och publicera här! Backträning mot Olle måste förevigas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s