Junior-VM drar igång!

Idag drar Junior-VM igång. På programmet står sprint och vi har 12 hungriga juniorer som krigar om medaljerna.

Uppladdningen de sista dagarna har ju varit allt annat än optimal, halva gänget drabbades av matförgiftning, inget man önskar sig när det är dags att prestera på orienteringsbanan. Återhämtningen har dess bättre gått bra, alla har tillfrisknat och idag står hela gänget startklara.

Inom orienteringssverige tappar vi starter på tävlingssidan, aktiviteterna tar nya former, men på juniorsidan håller vi ställningarna. Vi har under de senaste året haft mycket stora framgång på just Junior-VM, våra juniorer tillhör de absolut bästa i världen. Laget som i veckan ska representera Sverige är inte sämre än de tidigare.

Så nu håller vi tummarna och hoppas att alla får möjlighet att göra sig själv rättvisa, att få ut allt det man bara kan av sin kapacitet på just VM är en utmaning. Samtidigt är det viktigt att tänka långsiktigt, att Junior-VM också är ett lärande för det som komma skall.

Givetvis kommer vi på SOFT under veckan att kommunicera och lyfta fram våra juniorer, tävlingarna kan du också följa på arrangörernas hemsida, http://www.jwoc2011.pl/

Lycka till gänget!
Annichen 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s