TV frågan engagerar, och snart är det VM!

TV frågan engagerar inget snack om saker. Tack för alla kommentarer både på bloggen och på orientering.se, det har varit mycket intressant, lärorikt och tänkvärt att läsa era synpunkter.

Min enkät i förra bloggen är det också många som svarat på och utifrån det resultaten kan jag konstatera att de flesta är positiva till den TV sändning vi hade från Göteborg. Av de svarande så säger 43% mycket intressant,  32% intressant och 22% OK. Visst finns det möjligheter till utveckling, visst ska och kan mycket göras ännu bättre.
Nu sker en utvärdering av sändningen och en dialog med SVT kring fortsatt samarbete. Vi vill ju förstås att de ska sända VM redan i höst, återstår att se om vi lyckas med det.

VM, ja just det, idag har laget presenterats. Det är ett otroligt starkt damlag vi ställer till start, ska bli så spännande att följa dem. Men det är också ett intressant herrlag men några rutinerade rävar och tre VM debutanter.  Nu går laget in i de sista förberedelserna, om ett par veckor blir det VM läger i Frankrike. Förutom träning i terräng blir det en hel del diskussion och information om media. Laget ska tränas och vi ska förbereda oss så att vi under VM kan ge media det stöd och den support de behöver för att orientering verkligen ska synas under veckan i augusti!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s