Tillfällen till att synas!

Juni, hjälp vad tiden rusar. Ute har det fullkomligen exploderat i sommar och igår var jag på studentmottagning i Stockholm. Snart börjar sommarlovet och rätt vad det är ska vi åka till Hälsingland och springa O-Ringen.
Men först är det För-EM i Dalarna.  Nu i helgen blir det fullt upp med aktiviteter och tävlingar. Elitserien som börjar med masstart i Mora i morgon torsdag, ska bli kul att följa det, och som avslutas med sprint i Falun, inte långt från min hemmagata.
Landslaget samlas, juniorerna som ska till VM och EYOC ska träffas inför tävlingarna. Seniorerna ha en dag tillsammans sedan de kommit hem från förra veckans VM läger i Frankrike. På tisdag i nästa vecka presenterar förbundskaptenerna laget till Världscupen/NORT i juni.

Mycket händer och det ger tillfälle till kommunikation. Stora tävlingar som de vi har nu i helgerna, där vi dessutom har internationell representation är bra för oss. Då har vi chansen att synas ytterligare, den chansen ska vi ta!
Landslagets verksamhet med Världscupen, Junior VM, VM mm som ligger framför oss nu är också ett tillfälle att lyfta sporten.

Stora arrangemang och ett framgångsrikt landslag är troligtvis våra bästa möjligheter för att lyckas med att synas ännu mera!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s