Temperaturen stiger

Tidig söndag morgon, jag är en morgonmänniska. Älskar den första promenaden med hunden, bara han och jag.  Han är en käck liten pudel, alltid pigg och glad och älskar att vara i skogen, precis som sin matte.
Nu börjar det kännas att temperaturen stiger, igår refererade vi från Frankrike, flera ur landslaget var med på Norges tester där nere, det gick toppenbra för dem, om detta kan du läsa på orientering.se. Om en vecka åker ett stort gäng ner för läger, flera testtävlingar kommer, sedan är det för EM i Dalarna, uttagning av lag till Världscupen i juni och sen ska VM laget presenteras.

Själv åker jag till Göteborg i veckan för att träffa media. Vi kommer att ha en pressaktivitet för att berätta mera om Världscupens knock-out sprint den 21e juni (ta med klubben och kom till Götet då vetja, det kommer att bli en häftig upplevelse). Jag åker också runt till de största kanalerna och besöker dem. Berättar om orientering, om våra övergripande mål, om säsongen för landslaget och om löparna. Möten för att bygga relationer, lära känna, men också för att lyssna in hur just deras tidning, TV eller radiokanal arbetar. Hur dom prioriterar och vad vi kan göra för att få orienteringen att synas mera.

Orientering är häftigt – härligt att vara med!
Annichen 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s