Tipsa mig gärna!

Skrivs det för lite orientering i media. Syns vi inte längre på det sätt vi en gång gjorde. Jag frågade er för några veckor sedan, efter Påskhelgen, vad ni tycker, det var inte jättemånga som svarade, resultatet var att drygt hälften tycker att vi syns för lite, men knappt hälften tycker att vi syns bra.

Utvecklingen i media, framförallt i riksmedia är att några få stora idrotter och sporter med spel får ökad publicitet. Orientering tillsammans med många andra “mindre” har fått stå tillbaka. Det finns en liknande utveckling lokalt och regionalt, men den är  inte alls lika stark. Jag tycker att vi har ett bra utrymme lokalt och regionalt. Jag får varje dag rapporter i min dator om vad som skrivs och det är en hel del. Lokalt och regionalt skrivs det också om olika saker, allt från naturpasset och motionsorientering till barn och ungdomsverksamheten och förstås eliten och tävlingar.  Vi kan säkert utveckla arbetet med media och bli ännu bättre på att skapa utrymme för vår idrott, på O-Ringen i sommar kommer vi att ha ett seminarium för er i klubbarna kring dessa frågor.

På riksplanet är det tuffare, när vi inte har VM medaljer att leverera till pressen så krävs det att vi har goda idéer till reportage att erbjuda. Vi arbetar för fullt med det, men vi kan säkert bli ännu bättre. Jag tar gärna emot era idéer och tips på annorlunda aktiviteter eller händelser.

Hör av er!
Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s