Lite mera inkastare!

Nu är det full fart i våra klubbar runt om i landet. Många erbjuder olika typer aktiviteter för såväl nybörjare som mera rutinerade orienterare.

I går testade jag en av dem. Tillsammans med Tom och Marita på förbundet åkte jag till Ursvik utanför Stockholm för att vara med i Motionsorientering. Vi kunde välja på korta eller långa, lätta eller svårare banor. Alltså som vi säger, något för alla. Det var kul och bra arrangerat. Ändå tycker jag att vi var för få. Trots det bistra vädret var det en hel del joggare ute och de allra flesta av dem joggade förbi starttältet utan att ta notis om vad som pågick.

Jag tror att vi måste bli ännu bättre på att sälja vårt arrangemang, att locka in motionärerna att prova på. Att vara aktiva i bearbetningen, lite som inkastarna i Singapore om ni varit där. När man passerar på gatan står dom och bokstavligen kastar in dig i butiken. Du får inte passera utan att i varje fall lyssna till deras erbjudande…..

Vi har ju ett toppenerbjudande som jag vet att många vill testa, det har vi också sett i vår undersökning att man säger sig vilja. Så nu är det bara att sälja ännu mera, att locka till att prova på, att bli lite mera inkastare….

Har du tips och idéer från din klubb på lyckade försäljningsinsatser, dela dem med oss andra!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s