Tiomila en upplevelse utöver det vanliga

Tidig morgon, vaknar i VIP/presstältet efter att ha sovit (tror jag i varje fall) några timmar inrullad i sovsäcken. Aktiviteten är i full gång, det har den förresten varit genom hela natten. Det är mysigt att höra speakerteamet referera, nu är vi på sjunde sträckan och det är flera lag i täten.

Vi på målområdet får bilder och röster från skogen. Vi kan följa löparna på GPS utsändning. Det är spännande! Det ser ut att bli en uppgörelse mellan flera lag, inget har ännu lyckats gå ifrån.

Det har hänt en hel del sedan jag senast jag var på Tiomila. Arrangemanget och framförallt inramningen har utvecklats. Igår var det också underhållning av Dogge. Tiomila ett av våra absoluta flaggskepp när det gäller upplevelser för oss inom sporten, med möjligheter till uppmärksamhet utanför den egna familjen.

Radiosporten sände för första gången på flera år genom natten, ska bli spännande att se hur många som lyssnat. Mycket har förändrats, mera finns kvar att göra, men den känslan jag sitter med nu känner jag igen. Trött, nöjd, en dag, kväll och natt med många härliga möten med gamla orienterarvänner och nu en förväntasfull inför avgörandet i herrklassen.

Tiomila är en upplevelse utöver det vanliga!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tiomila en upplevelse utöver det vanliga

  1. Sture Larsson says:

    1oMILA är fantastiskt, men det finns mycket kvar att jobba på om vi skall nå ut till en bredare publik. Vi som följer tävlingen hemifrån via datorn får t.ex inte tillgång till GPS sändningen förrän senare i eftermiddag, bortsett från några snuttar som man väljer att lägga ut på storbildsskärmen. Är inte vi VIP? Dessutom har det varit allt för mycket probelm med on-line resultaten för att det skall vara OK.
    Jag inser probelmen med att lägga ut GPS on-line, men probelm är till för att lösas.

    “Kan skidor så kan vi” måste även gälla produktion och förpackning av produkten,
    det gäller speciellt våra profiltävlingar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s