orientering.se vår huvudkanal

Orientering.se är vår huvudkanal i kommunikationen, det är den kanal vi prioriterar högst och det är också den kanal en majoritet av er som svarat på min enkät säger er vilja ha informationen i. Det känns ju bra tycker jag, för även om ni inte är så många som svarat så är det en fingervisning för oss som jobbar med kommunikationsfrågorna.
Vi behöver förstås utveckla orientering.se så att vi ännu bättre möter era önskningar och behov. Ska vi lyckas med det är det viktigt att ni kommer med synpunkter och förslag. Att ni är aktiva, tycker till och återkopplar till oss.
Möjligheterna för påverkan är idag bättre än någonsin, de “nya” medierna ger oss en helt annan chans, vi kan med ganska enkla medel nå ut till många.
Tänk er bara hur det var förr, då kommunicerade man från mun till mun, sen blev det brev, tidningar, radio och TV. Fördelen då var väl att man styrde informationen och kunde ha kontroll, det kan man inte idag.
Tillgången till internet är en revolutionerande förändring vad gäller kommunikation och konsumentopinioner. Numera är det inte endast experter, journalister och politiker som sätter samhällsdebatten och olika frågor i gungning. I princip kan vem som helst, som har något viktigt att berätta, bli uppmärksammad och en tung opinionsbildare som når ut brett. Unga modebloggare är ett exempel på detta.
Så ta chansen du också, var med och påverka, ge oss synpunkter på http://www.orientering, hur vill du ha det framöver?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s