Framgång kräver hårt arbete

Sitter på tåget hem från en dagsutflykt till Finska Orienteringsförbundet. Vi har träffats för att utbyta erfarenheter kring kommunikationsfrågor.

Finsk orientering har under lång tid och mycket systematiskt arbetat med media, såväl press som radio och TV. Aktiv bearbetning med nyhetsbrev, pressrelease, presskonferenser, särskild mediaingång på hemsidan med bildarkiv för fri nerladdning och idéförsäljning. Man har vårdat och utvecklat sina relationer med de som bevakar sporten.

Med detta som bas och med förra årets fantastiska framgångar av Minna Kauppi, hon blev ju som bekant “Årets Idrottare” är orientering verkligen medialt intressant i Finland idag. Finsk Publik service TV (YLE) kommer under 2011 att prioritera orienteringen och bla sända landets “Elitserie” med 3 deltävlingar och final, Venla och Jokula kaveln, delar av Världscupen och VM. Resultatet av långsiktigt hårt arbete och en mycket framgångsrik stjärna. Så nu kavlar vi upp ärmarna lite till och kämpar på för att på sikt nå dit Finland är idag!

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s