Offensiv Orientering – våra utmaningar

Tillbaka i orienteringsrörelsen, med erfarenheter från kommunikations- och marknadsområdet, de senaste 8 åren för Sveriges Bönder, det känns kul, spännande och viktigt. “Offensiv Orientering” rörelsens visioner och mål ger utmaningar och jag vill vara med och bidra!

Vår idrott har så många värden som samhället och individen idag efterfrågar, jag tänker på friskvård, hälsa, upplevelser, njutning och rekreation, så det vore väl tusan om vi inte ska lyckas att växa och bli flera.

Vi ska bli världens bästa landslag över tid, att synliggöra sporten och våra framgångsrika löpare ännu mera är en nyckel till framgång. Vi behöver som jag ser det arbeta ännu mera med kommunikationsområdet. Jag tror att vi har ett jobb att göra på såväl klubb som distrikt och förbundsnivå. Vilka relationer har vi med media, ser vi till att de får bästa tänkbara förutsättningar för att berätta om vår idrott? Tar vi chansen att lyfta fram vår idrott när vi har chansen till kollegor och vänner, är vi ambassadörerna som sporten behöver?

På förbundet har vi satt fullt fokus på kommunikationsområdet, just nu är det varumärkesarbete, mediafrågor, sociala media och intern kommunikation som diskuteras intensivt.

Det är en spännande resa, och den har bara börjat. Ska vi lyckas så måste vi vara många som arbetar och engagerar oss i dessa frågor. Hoppas att du vill vara med och bidra, kom gärna med dina tankar och synpunkter här på min kommunikationsblogg.

Annichen

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s